De indoor foodhall verspreidt zich over drie aangrenzende gebouwen en verbindt meerdere verdiepingen in een open openbare ruimte met twaalf verschillende eetstands in verschillende groottes. Voor de basis van het concept heeft Studio Modijefsky zeven elementen gekozen die op typische stedelijke pleinen zijn te vinden zoals oriëntatiepunten, opvallende bestrating, fonteinen, trappen, koopmannen, speeltuinen en standbeelden.
Een centraal geplaatste bar, verdeeld in twee delen, kijkt uit op de ingangen. Een meer intieme cocktailbar bevindt zich aan de andere kant. Beiden zijn afgewerkt met brons, rood marmer en terracotta tegels die overgaan in de vloer en plinten van de kolommen. De kolommen verwijzen naar bestratingspatronen die worden gebruikt op stedelijke pleinen. Verschillende maten en kleuren geven de niveaus van het interieur weer. Op maat gemaakte betegelde banken lijken uit de grond geëxtrudeerd en vormen vaste zitplaatsen.
Structurele kolommen zijn, afhankelijk van hun positie in de ruimte, verschillend afgewerkt. Zij verwijzen hiermee naar het historische verleden van de locatie. De steunmuren zijn bekleed met donkerblauwe tegels gecombineerd met geïntegreerde lichtelementen, planten en geoxideerd koper. Zij zijn een abstracte weergave van fonteinen die kleur in het interieur brengen. De overige kolommen zijn bekleed met messing als verwijzing naar de traditie van mediterrane pleinen.
Bovenverdieping
Een grote, op maat gemaakte houten trap naar de bar op de bovenverdieping biedt een andere sociale plek voor mensen om samen te komen. Sterke verticale lijnen maken de ruimte optisch groter. De vloer is gemaakt van houten planken die een geometrisch patroon vormen en opnieuw versmelten tot verhoogde aangepaste zitelementen.